Δήμος Βοΐου: Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα το Βόιο

Δυτική Μακεδονία

15/06/2021, 2:49 μμ

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής

Ο Δήμος Βοϊου διοργανώνει Φωτογραφικό Διαγωνισμό με στόχο την ανάδειξη των πιο ποιοτικών και καλλιτεχνικών φωτογραφιών που αφορούν την τουριστική προβολή του Δήμου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών, επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφοι ανεξάρτητα από Εθνικότητα, τόπο διαμονής και κράτος.

Κάθε συμμετέχων/ καθεμία συμμετέχουσα μπορεί να υποβάλλει μέχρι 5 φωτογραφίες.

Η καταληκτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών είναι η 30η Σεπτεμβρίου  2021, ημέρα Πέμπτη, ώρα 10:00π.μ.

Η διαδικασία επιλογής των φωτογραφιών θα γίνει μέσω του διαδικτυακού ιστότοπου του Δήμου (www.dimosvoiou.gr) με ψηφοφορία στην οποία μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν ενεργό λογαριασμό email. Οι είκοσι (20) φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους θα είναι αυτές που θα επιλεγούν ώστε να εξεταστούν από την Ειδική Επιτροπή Αξιολόγησης, η οποία θα απαρτίζεται από επαγγελματίες της τέχνης και αυτομάτως θα θέτουν υποψηφιότητα για τα έπαθλα.

Η αναλυτική διακήρυξη του διαγωνισμού θα βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου Βοΐου  (https://dimosvoiou.gr/diagonismos-fotografias-me-thema-to-voio).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν .

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021