Δήμος Γρεβενών: “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” – Οι Εικαστικές Δημιουργίες του 2ου Γυμνασίου (Βίντεο)

Δυτική Μακεδονία

11/05/2021, 1:47 πμ

Έφθασαν στο Δημαρχείο οι πρώτες εικαστικές δημιουργίες της καλλιτεχνικής δράσης “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και η οποία απευθύνεται στον μαθητικό κόσμο Δημοτικών και Γυμνασίων της περιοχής μας.

Ειδικότερα, οι μικροί μας συνδημότες που φοιτούν στο 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών, μας έστειλαν τις υπέροχες ζωγραφιές τους, μέσω μάλιστα ενός εξαιρετικού μουσικού βίντεο που δημιούργησαν μαζί με τους καθηγητές τους, και για αυτό τους εκφράζουμε από καρδιάς ένα πολύ μεγάλο και θερμό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές των σχολείων, θα παρουσιάζει τμηματικά τις εργασίες όλων των νεαρών συμμετεχόντων μέσα από τα τοπικά sites, την ιστοσελίδα (www.dimosgrevenon.gr) και το Facebook του Δήμου. 

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλη ανυπομονησία τα έργα και των υπολοίπων παιδιών του τόπου μας που απεικόνισαν με τα χρώματα και τη φαντασία τους, την ελευθερία μας!

https://www.youtube.com/watch?v=IlDLhuCT_5k&t=5s 

Διαβάστε επίσης

Startups: Στο μικροσκόπιο η Δυτική Μακεδονία

Την καθιέρωση τοπικών κινήτρων για την περαιτέρω αποκέντρωση του οικοσυστήματος και την τόνωση της επιχειρηματικότητα στην...

18/06/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapidtests) για την covid19 υποβλήθηκαν  55 πολίτες, την Τετάρτη 15 Ιουνίου...

16/06/2021

Τζηκαλάγιας για Υφυπουργό Γιώργο Αμυρά: Δίνει λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα

Συνάντηση είχα με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ.Γιώργο Αμυρά για δύο τομείς θεμάτων: 1)δυσλειτουργία- αδυναμίες...

16/06/2021