Δήμος Γρεβενών: Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας από δολιοφθορές σε κιβώτια διανομής ρεύματος

Δυτική Μακεδονία

09/04/2021, 12:37 μμ

Ο Δήμος Γρεβενών ενημερώνει τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζονται συνεχόμενοι βανδαλισμοί και δολιοφθορές από αγνώστους σε κιβώτια ηλεκτρικής διανομής (πίλαρ) που τροφοδοτούν με ρεύμα τον δημοτικό φωτισμό.

  

Μάλιστα, οι εν λόγω παραβάτες προβαίνουν και σε κλείσιμο των ασφαλειών φωτισμού, με αποτέλεσμα τη διακοπή παροχής ηλεκτρικού ρεύματος προς τα φωτιστικά και την έλλειψη φωτισμού κατά τη διάρκεια της νύχτας σε πλατείες, πάρκα και οδούς της πόλης των Γρεβενών.

Ως εκ τούτου ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος είτε στους ίδιους τους παραβάτες λόγω ηλεκτροπληξίας, είτε σε διερχόμενους πεζούς ή οδηγούς κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών εξαιτίας του ανεπαρκούς φωτισμού.

Σε κάθε περίπτωση που γίνεται αντιληπτή σχετική παράνομη ενέργεια, ο Δήμος Γρεβενών επισκευάζει άμεσα τις ζημιές, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται παρά την αδιάκοπη προσπάθεια της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.

Ήδη έχει ενημερωθεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών προκειμένου να συμβάλλει καταλλήλως στην αποτροπή των επικίνδυνων αυτών δολιοφθορών ώστε να προστατευθούν, στο μέγιστο δυνατό βαθμό, οι πολίτες του Δήμου Γρεβενών.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

«Καρατομήσεις» αντιπεριφερειαρχών ετοιμάζει ο Πατούλης – Ας ακολουθήσουν κι άλλοι το παράδειγμα του

Περιφέρεια Αττικής Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, φαίνεται ότι σκέφτεται σοβαρά το επόμενο διάστημα να προχωρήσει σε...

11/05/2021

Δήμος Γρεβενών: “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” – Οι Εικαστικές Δημιουργίες του 2ου Γυμνασίου (Βίντεο)

Έφθασαν στο Δημαρχείο οι πρώτες εικαστικές δημιουργίες της καλλιτεχνικής δράσης “Ζωγραφίζουμε την Ελευθερία μας” που υλοποιεί...

11/05/2021

Δήλωση του Περιφερειάρχη για τους εργάτες και το ζήτημα της Κρυσταλλοπηγής

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα που έχει ανακύψει με την...

11/05/2021