Δήμος Γρεβενών: Εργοτάξιο το Κλειστό Γυμναστήριο-Με γοργούς ρυθμούς υλοποιείται η ενεργειακή αναβάθμιση

Δυτική Μακεδονία

16/06/2021, 3:11 πμ

Σε ένα πραγματικό εργοτάξιο έχει μετατραπεί το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης των Γρεβενών καθώς είναι σε πλήρη εξέλιξη το μεγάλο έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου που υλοποιεί ο Δήμος Γρεβενών.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου 2021, πραγματοποιήθηκε, με τη βοήθεια γερανοφόρου-ανυψωτικού μηχανήματος, η μεταφορά της σύγχρονης Κεντρικής Κλιματιστικής Μονάδας που θα εξασφαλίζει αδιάκοπα και με χαμηλό λειτουργικό κόστος την ορθή θέρμανση και ψύξη των αθλητικών υποδομών με τη χρήση της αβαθούς γεωθερμίας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο, προϋπολογισμού 1.075.000 ευρώ, προχωρά με γοργούς ρυθμούς αφού οι εργασίες της εξωτερικής θερμομόνωσης ολοκληρώνονται, η νέα αίθουσα γυμναστικής και βαρών είναι έτοιμη ενώ σύντομα θα ακολουθήσει η ριζική ανακαίνιση των αποδυτηρίων αλλά και η τοποθέτηση νέων κερκίδων και μοντέρνων φωτιστικών σωμάτων τύπου LED.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021