Διά ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητεί ο Τατούλης

Μεγαλόπολη

22/07/2021, 1:16 μμ

Διά ζώσης συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ζητεί ο Τατούλης με επιστολή του στον Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Μανώλη Σκαντζό.

Η επιστολή:

Κύριε Πρόεδρε,

Όπως φυσικά γνωρίζετε η Περιφερειακή Αρχή, της οποίας είστε στέλεχος, έπειτα από πρόσκληση του κ.Νίκα, διοργάνωσε εκδήλωση στην οποία κάλεσε πάνω από εκατό (100) άτομα σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης.

Οι διατάξεις που επικαλείστε για την παρουσία μόνο επτά (7) ατόμων, φυσικά και δεν εφαρμόστηκαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση…

Είναι τουλάχιστον προκλητικό και προσβλητικό απέναντι στα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου να συνεχίζονται οι συνεδριάσεις του Συλλογικού Οργάνου με τηλεδιάσκεψη δήθεν για λόγους προστασίας από την πανδημία Covid-19.

Με δεδομένο ότι το σύνολο των μελών του Περιφερειακού Συμβουλίου θεωρούμε ότι πρέπει να έχουν εμβολιαστεί (και όσοι δεν έχουν, μπορούν να καταθέτουν σχετικό αρνητικό test), παρακαλούμε όπως προβείτε άμεσα σε ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ της πρόσκλησης για τη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 26.7.2021 & ώρα 4:00μ.μ., έτσι ώστε να γίνει με δια ζώσης διαδικασία.

Παρακαλούμε επίσης όπως μεριμνήσετε για την τήρηση των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας όπως αίθουσα που να καλύπτει τις απαραίτητες αποστάσεις, χρήση μάσκας και αντισηπτικών.

Σε διαφορετική περίπτωση η επιλογή σας να συνεχίζετε να επιμένετε για τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης, αποδεικνύει ότι η τηλεδιάσκεψη «χρησιμοποιείται» ως πρόσχημα για να συνεχίσετε τη γνωστή αντιδημοκρατική σας συμπεριφορά των κλειστών μικροφώνων.

 

 

                                                                                        Ο Επικεφαλής

                                                                                         Πέτρος Τατούλης

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Νικήτας Σταματελόπουλος ή Νικηταράς | Arcadia Portal

Από τις ηρωικότερες και αγνότερες μορφές του ‘21, γιος του αγωνιστή Σταματέλου, εγκατεστημένου στο Τουρκολέκα Λεονταρίου...

01/08/2021

Αρκαδία: Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων λόγω της δυσκολίας μετακίνησης των νηπίων

Κατά παρέκκλιση λειτουργία Νηπιαγωγείων της ΠΕ Αρκαδίας για το σχολικό έτος 2021-2022. Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας...

01/08/2021

Επανεκκίνηση Εστίασης: Δυνατότητα υποβολής νέας αίτησης χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που απορρίφθηκαν

Σύμφωνα με την 3η τροποποίηση της Πρόσκλησης της Δράσης “Επιδότηση Κεφαλαίου Κίνησης σε Επιχειρήσεις Εστίασης για...

31/07/2021