ΔΕΗ: H ώρα της μάχης για την ανάθεση του έργου των ταχυδρομικών υπηρεσιών ύψους 17,56 εκατ. ευρώ

Ενέργεια

24/03/2021, 8:39 πμ

Την ερχόμενη Δευτέρα και μετά από τρεις αναβολές έχει οριστεί η ημερομηνία για την υποβολή προσφορών στο διαγωνισμό που διενεργεί η ΔΕΗ για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. Ο προϋπολογισμός του έργου που αποτελεί και το ανώτατο όριο προσφοράς στο διαγωνισμός ανέρχεται σύμφωνα με τη ΔΕΗ σε 17,56 εκατ. ευρώ. 

Με βάση την προκύρηξη του διαγωνισμού ο ανάδοχος θα είναι υπεύθυνος για το έργο της περισυλλογής, διαλογής, διακίνησης και διανομής των ταχυδρομικών αποστολών της ΔΕΗ προς τους πελάτες της σε όλη την Ελληνική Επικράτεια εκτιμώμενου πλήθους 39 εκατ. τεμαχίων φακέλων. Στο μέγεθος αυτό συμπεριλαμβάνεται η ετήσια ποσότητα 38 εκατ. λογαριασμών και 1 εκατ. τεμάχια ενημερωτικών ομαδικών επιστολών που η ΔΕΗ ενδέχεται να αποστείλει σε πελάτες της στην επικράτεια. Οι ενημερωτικές επιστολές ενδεικτικά αφορούν επιστολές ενημέρωσης πελατών – οφειλετών, διαφήμισης της ΔΕΗ, πληροφόρησης πελατών για προγράμματα πιστότητας κλπ. 

Πάντα σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού θα πρέπει η επίδοση των λογαριασμών στους πελάτες της ΔΕΗ να γίνεται εντός 4 εργάσιμων ημερών κατά μέγιστο από την παραλαβή τους, ενώ η επίδοση ομαδικών ενημερωτικών επιστολών θα πρέπει να γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών κατά μέγιστο από την παραλαβή τους. Σημειώνεται ότι οι λογαριασμοί προβλέπεται να παραλαμβάνονται καθημερινά από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Αττική από τον πάροχο με μέσο ρυθμο ημερήσιας επίδοσης από 150 χιλιάδες έως 180 χιλιάδες τεμάχια.

Ως προς του όρους καταλληλότητας για τον ανάδοχο, αυτός θα πρέπει είναι να έχει σαν κύρια επιχειρηματική ή επαγγελματική δραστηριότητα τουλάχιστον κατά τα 3 τελευταία έτη την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών στο πεδίο της καθολικής υπηρεσίας και να διαθέτει ειδική άδεια από την ΕΕΤΤ για όλη την επικράτεια. Επίσης προϋπόθεση για τον ανάδοχο είναι να διαθέτει τουλάχιστον ένα κατάστημα στο 95% των Καλλικρατικών δήμων της χώρας. 

Υπενθυμίζεται τέλος ότι ο συγκεκριμένος όρος για την ύπαρξη καταστημάτων στο 95% των Καλλικρατικών Δήμων της χώρας είχε κατά το παρελθόν ως αποτέλεσμα να τεθεί εκτός διαγωνισμού η εταιρεία ACS και η ανάθεση να καταλήξει στα ΕΛΤΑ. 

 

Πηγή: energypress.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Τα “διδάγματα” της “Μήδειας” στην περίπτωση των Σποράδων – Τι μέτρα παίρνει ο ΔΕΔΔΗΕ για την ενεργειακή ασφάλεια των νησιών

Μέτρα για την ασφαλέστερη ηλεκτροδότηση των νησιών των Βορείων Σποράδων σχεδιάζει ο ΔΕΔΔΗΕ, έχοντας την αρνητική...

10/04/2021

Energy Weekly Review: Διαβάστε την εβδομαδιαία επισκόπηση της ενεργειακής επικαιρότητας από την ομάδα του energypress

Διαβάστε και σήμερα την εβδομαδιαία έκδοση του Energy Weekly Review που εκδίδει το Energypress και σας...

10/04/2021

Την πρώτη παραγγελία τρένων υδρογόνου Coradia Polyvalent από τη Γαλλία έλαβε η Alstom

Εκ μέρους των τεσσάρων περιοχών, η SNCF Voyageurs παράγγειλε στην Alstom τις πρώτες 12 αμαξοστοιχίες διπλής λειτουργίας (ηλεκτροκίνητες...

09/04/2021