Αναβολή της Γενικής Συνέλευσης στον Παναρκαδικό

Μεγαλόπολη

21/06/2021, 10:42 μμ

Άκαρπη αποδείχθηκε η πρώτη προσπάθεια για την Τακτική Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού καθώς η μη απαρτία μελών το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιουνίου έφερε όπως ορίζει το καταστατικό αναβολή.
Ο Γραμματέας του Παναρκαδικού και Γενικός Αρχηγός της ομάδας Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος με δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ διευκρίνησε με κάθε σαφήνεια τα της συνέλευσης και έδωσε ειδήσεις αναφορικά με την επόμενη μέρα της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος

Όπως όφειλε το διοικητικό συμβούλιο του Παναρκαδικού κάλεσε όλα τα εγγεγραμένα μέλη να προσέλθουν στην ετήσια τακτική συνέλευση του σωματείου η οποία δεν έχει εκλογοαπολογιστικό χαρακτήρα διότι η διοίκηση συνεχίζει για ακόμα έναν χρόνο ωστόσο θα πρέπει να γίνει εναρμονισμός του καταστατικού μας με το νέο καταστατικό της ΕΠΟ και αυτό είναι το κυρίαρχο ζήτημα που μας απασχολεί για να έχουμε και την ανάλογη νομιμότητα και στις αποφάσεις αλλά και στην συνέχεια του σωματείου.

Από και πέρα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έχει περάσει από την σημερινή διοίκηση άρα δεν υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτό. Η σημερινή προσπάθεια δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς δεν είχαμε απαρτία αφού από τα 50 άτομα που είναι εγγεγραμένα μέλη του Παναρκαδικού δεν μπορέσαμε τουλάχιστον να συγκεντρώσουμε τον αριθμό για να γίνει η συνέλευση. Έτσι λοιπόν την Τετάρτη 23 Ιουνίου την ίδια ώρα (21:00) και σε περίτπωση που δεν έχουμε και πάλι τον ανάλογο αριθμό μελών θα πάμε για την Παρασκευή 25 Ιουνίου (21:00) με όποιο αριθμό μελών προσέλθουν για να συμμετέχουν στην γενική συνέλευση.

Για το αν έχει γίνει προσπάθεια να βρεθούν χορηγοί για την νέα σεζόν: Βγαίνουμε από μία πρωτόγνωρη χρονιά στην οποία δεν ξέραμε αν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και αφού ξεκίνησε αν ολοκληρωθεί και αφού σταμάτησε αν θα συνεχίσει. Ζήσαμε απίστευτα σενάρια αυτή την σεζόν που πέρασε. Η επιτυχία της διοίκησης είναι ότι κατάφερε να σώσει την ομάδα πολύ σύντομα με την εννοια ότι αρκετές ομάδες έπαιζαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό για την παραμονή τους. Θερούμε ότι ανάλογα με τις συνθήκες είναι μια επιτυχημένη χρονιά.

Σε ότι έχει να κάνει με την καινούρια χρονιά που συνεχίζει αυτή η διοίηση έχουν ξεκινήσει οι κινήσεις έτσι ώστε να βρεθούν κάποιοι χορηγοί που θα συνδράμουν και θα εξασφαλίσουν στην  ομάδα μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Θα ήθελα να τονίσω ότι έχουν ξεκινήσει προσπάθειες σε κάθε μέτωπο για να βρεθούν οικονομικοί επιπλέον παράγοντες και έχουμε τα πρώτα μικρά αλλά θετικά μηνύματα ότι κάποιοι θα βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια.  Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και θεωρώ ότι θα πάμε σε μια ομαλή χρονιά και νομίζω τα θα δούμε ευχάριστα πράγματα

Για τον νέο αθλητικό νόμο που προβλέπει ασφάλιση των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών: Επειδή συμμετείχα ως εκπρόσωπος του Παναρκαδικού στο πιστοποιημένο σεμινάριο του Υφυπουργού αθλητισμού και μας έδωσε γνώσεις για το νέο νομοσχέδιο του ποδοσφαίρου θα ήθελα να πω ότι γνωρίζουμε τα πάντα.  Η χρονιά που έρχεται εν θα έχει καμία σχέση με την χρονιά που ολοκληρώθηκε. Από την νέα σεζόν θα έχουμε μια νέα και κανονική αυτή την φορά Γ’ Εθνική και όχι όπως ήταν πέρσι που επί της ουσίας ήταν Δ’ Εθνική. Πάμε σε μια αναβάθμιση της Γ’ Εθνικής και θεωρώ ότι πρέπει να γίνουν αρκετά βήματα για να μαζευτούν σωματεία που είναι στον αέρα. Ο Παναρκαδικός έχει πάρει τον αριθμό μητρώου του, είναι μέσα στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Γ’ Εθνικής και όλα θα γίνουν με πρόγραμμα, πλάνο και ηρεμία όπως έχει δείξει ότι μπορεί να πορευτεί αυτή η διοίκηση.

Πηγή: arcadiaportal.gr

Διαβάστε επίσης

Η πορεία διερεύνησης των καταγγελιών για αστυνομική βία

α/α Συμβάν Ημερομηνία Συνεργασία με Συνήγορο του Πολίτη Εκτιμώμενος χρόνος ολοκλήρωσης 1 Ξυλοδαρμός πολίτη με αστυνομική...

02/08/2021

Με κορωνοϊό νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος

Ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ για τον Μητροπολίτη Πατρών κκ Χρυσόστομο Το πρωί της Κυριακής εισήχθη εκτάκτως,...

02/08/2021

Χρυσός Ολυμπιονίκης ο Τεντόγλου | Arcadia Portal

Ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έγινε ο πρώτος άνδρας μετά...

02/08/2021