Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση, που έχει στόχο την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα σκληρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας

Δυτική Μακεδονία

05/01/2021, 11:06 πμ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αιανής ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στη μεγάλη κινητοποίηση, που έχει στόχο την άμεση στήριξη των επιχειρήσεων που πλήττονται από τα σκληρά μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας λόγω της πανδημίας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιανής έχει εκφράσει έντονα τις ανησυχίες του όλο αυτό το διάστημα και δεν θα μπορούσε να μη συμμετέχει στο κάλεσμα του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, και τον ευχαριστεί όπως και τους άλλους φορείς, για το ψήφισμα διαμαρτυρίας προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, όπου περιγράφει τα δίκαια αιτήματα των επιχειρήσεων της περιοχής, δίνοντάς της τη δυνατότητα να ασκήσει πίεση στην Κυβέρνηση βλέποντας τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής να μην αντέχει άλλο.

Στα δίκαια αιτήματα συμπεριλήφθηκε και το αίτημα, που αρκετές φορές τονίσαμε, στο να αναπτυχθεί από κοινού και σε περιφερειακό επίπεδο μια μόνιμη στρατηγική για την αντιμετώπιση της πανδημίας (crisisplan).

Θεωρούμε με αυτόν τον τρόπο ότι θα ληφθούν μέτρα που αφορούν στοχευμένες πράξεις για μια βραχυπρόθεσμη επιβίωση των επιχειρήσεων της περιοχής, δίνοντας και τη δυνατότητα για μια μακροπρόθεσμη ανάπτυξη.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Π. Πέρκα: «Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Πράσινη Επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική επιλογή για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας»

Χαιρετισμός της Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ....

04/03/2021

Σύλλογος Αιμοδοτών – Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες μας και για την αθρόα προσέλευση αλλά κυρίως για την πιστή τήρηση...

04/03/2021