ΣΥΡΙΖΑ Μεγάλη κινητοποίηση των νέων

Δυτική Μακεδονία

28/01/2021, 5:19 μμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η μαζική κινητοποίηση ενάντια στην αντισυνταγματική απαγόρευση των συναθροίσεων και ενάντια στο Ν/Σ της Κεραμέως και του Χρυσοχοϊδη.

Η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ μαζί με την Κ.Ο. και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τηρώντας όλες τις απαραίτητες αποστάσεις και φορώντας μάσκες, βρεθήκαμε το πρωί μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ώστε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι: «Απέναντι στην τρομοκρατία και στον αυταρχισμό – Παλεύουμε για Δημοκρατία».

Στη συνέχεια παρευρεθήκαμε στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο των Φοιτητικών Συλλόγων για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους φοιτητές και τις φοιτήτριες που διαδήλωσαν κόντρα στις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις των συναθροίσεων και ενάντια στο ακραία αυταρχικό Ν/Σ της Νίκης Κεραμέως και του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η νέα γενιά απέδειξε ότι θα βρίσκεται στο δρόμο και θα ανατρέψει τις ακραία αντικοινωνικές πολιτικές που εν μέσω πανδημίες θέλει να εμπεδώσει η ακραία δεξιά και νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Κοζάνης

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Πρόσκληση σε συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Σε συνεδρίαση (με τηλεδιάσκεψη μέσω της υπηρεσίας e:Presence.gov.gr) την Τετάρτη 10/3/2021  και ώρα 11:00 με θέματα:...

05/03/2021

Δήμος Γρεβενών: Έκκληση για αποφυγή στάθμευσης οχημάτων σε σημείο της Οδού 13ης Οκτωβρίου τη Δευτέρα 8 Μαρτίου λόγω εργασιών κλαδέματος

Ο Δήμος Γρεβενών απευθύνει έκκληση στους δημότες να αποφύγουν τη στάθμευση οχημάτων σε σημείο της Οδού...

05/03/2021