Στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ

Δυτική Μακεδονία

28/01/2021, 1:54 μμ

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο πραγματοποίησε σήμερα Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαβίδ, ο οποίος σύμφωνα με την απόφαση της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έχει οριστεί Τοποτηρητής της χηρευούσης θέσης της Μητροπόλεως Καστοριάς.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στο πολύτιμο φιλανθρωπικό έργο που επιτελούσε επί σειρά ετών ο αξιοσέβαστος Ποιμενάρχης μας, κυρός Σεραφείμ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα έργα θρησκευτικού περιεχομένου που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή, αλλά και σε αυτά που έχουν προγραμματιστεί για το άμεσο μέλλον. Τέλος,  ευχήθηκε στον Σεβασμιώτατο κ. Δαβίδ να έχει υγεία και δύναμη να συνεχίσει το θεάρεστο έργο του.

Ο Σεβασμιώτατος, από την πλευρά του, έδωσε τις ευχές και  τις ευλογίες του στον Αντιπεριφερειάρχη, ενώ η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή εθιμοτυπικών δώρων.

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ψήφισμα Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για την απώλεια του Γιώργου Νανόπουλου

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021 και αποφάσισε ομόφωνα την Έκδοση Ψηφίσματος...

07/03/2021

KKE – Ανακοίνωση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η ΚΕ του ΚΚΕ απευθύνει κάλεσμα αγωνιστικής συμπόρευσης στις εργατοϋπαλλήλους, στις άνεργες, στις μισθωτές επιστήμονες, στις αυτοαπασχολούμενες...

07/03/2021

H κατανομή των χθεσινών κρουσμάτων στη Δυτ. Μακεδονία – 8 & 10 κρούσματα αντίστοιχα στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας

Η Συντονιστική Επιτροπή Ενημέρωσης της Π.Ε. Κοζάνης για την πανδημία COVID-19, στα πλαίσια της ενημέρωσης των...

07/03/2021