Σημαντική Ενημέρωση από το Δήμο Καστοριάς για πιστή εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid

Δυτική Μακεδονία

20/10/2020, 4:41 μμ

Ενόψει της Λαϊκής Αγοράς της Τετάρτης στην Καστοριά, γίνεται έκκληση από την Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας & Εμπορίου του Δήμου Καστοριάς, τόσο στους πωλητές, όσο και στους καταναλωτές να εφαρμόσουν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς και από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας. Δεδομένου ότι η περιοχή μας βρίσκεται στο Επίπεδο 3 – Αυξημένης Επιτήρησης του Χάρτη Υγειονομικής Ασφάλειας και Προστασίας από τη λοίμωξη Covid-19 κι επειδή τις τελευταίες ημέρες έχει καταγραφεί αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων από τους δειγματοληπτικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται στην περιοχή, ο Δήμος Καστοριάς εφιστά για μία ακόμη φορά την προσοχή και κάνει έκκληση σε όλους για πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας, ώστε να αποφευχθεί μία ραγδαία εξάπλωση του ιού και να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου η εξυπηρέτηση των πολιτών στις υπηρεσίες του Δημαρχείου Καστοριάς γίνεται κατόπιν ραντεβού και μόνο σε επείγουσες περιπτώσεις, ενώ έχει ξεκινήσει πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021