Σε αναζήτηση “ταχυδρόμου” βρίσκεται η ΔΕΗ προσφέροντας 17,5 εκατομμύρια ευρώ – Μέχρι 10 Φεβρουαρίου η υποβολή προσφορών

Ενέργεια

14/01/2021, 1:46 πμ

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο διαγωνισμός για την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών περισυλλογής, διαλογής, διακίνησης και διανομής των ταχυδρομικών αποστολών της ΔΕΗ σε όλη την Ελληνική Επικράτεια, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Η διαδικασία υποβολής προσφορών αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, όπου και κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να έχει προσκομίσει τον φάκελό του για να συμμετάσχει στο διαγωνισμό, με τον προϋπολογισμό του έργου να φτάνει τα 17,5 εκατομμύρια ευρώ.

Να θυμίσουμε ότι τον προηγούμενο διαγωνισμό είχαν κερδίσει τα ΕΛΤΑ με το τίμημα να φτάνει τα 19,1 εκατ. ευρώ, αισθητά υψηλότερο έναντι των 17.5 εκατ. ευρώ και περιελάμβανε 44 εκατομμύρια λογαριασμούς και 1 εκατομμύριο επιστολές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι σχέσεις της ΔΕΗ με τα ΕΛΤΑ «δοκιμάστηκαν» μέσα στην πορεία του χρόνου, λόγω της παρακράτησης από τα ταχυδρομεία, μέρους των εισπράξεων από τους λογαριασμούς ρεύματος, γεγονός που επέδρασε σημαντικά στο κλίμα συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών.

Πηγή: energypress.gr

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Β. Νέδος: Ανοιχτή πόρτα από Κάιρο σε Άγκυρα

Ενδεικτική των προσπαθειών των περιφερειακών «παικτών» να μείνουν μακριά από τις περιπλοκές που δημιουργεί η εκκρεμότητα...

28/02/2021

Motor Oil: Έκδοση ΚΟΔ έως 200 εκατ. ευρώ μέσω δημόσιας προσφοράς αποφάσισε το Δ.Σ.

Την έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως 200 εκατ. ευρώ, με ελάχιστο ποσό τα 170 εκατ. ευρώ,...

28/02/2021

“Εξυπνη” πόλη με υδρογόνο και φωτοβολταϊκά κατασκευάζει η Toyota

Την κατασκευή μιας “έξυπνης πόλης” στους πρόποδες του βουνού Φούτζι στην κεντρική Ιαπωνία ξεκίνησε η Toyota,...

27/02/2021