Πρώτη συνεδρίαση Επιτροπής Ενέργειας Δήμου Εορδαίας.

Δυτική Μακεδονία

13/01/2021, 2:54 μμ

Μετά την απόφαση ορισμού της Επιτροπής Ενέργειας του Δήμου Εορδαίας από τον Δήμαρχο Παναγιώτη Πλακεντά, αρ. απόφ. 772, αριθ. Πρωτ. 27655/29-12-2020, ως Πρόεδρος της Επιτροπής, σας καλώ στην πρώτη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης, το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 11:30 πμ, με θέματα:

  • Αποφάσεις, μέτρα και ενέργειες αποτροπής και διάσωσης της περιοχής από τη βίαιη και αναίτια απολιγνιτοποίηση, σύμφωνα με τις ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αλλά και τους λόγους συγκρότησης της επιτροπής.
  • Καθορισμός σχεδίου δράσης της Επιτροπής.
  • Συζήτηση επί των προτάσεων και παρατηρήσεων που κατέθεσε ο Δήμος Εορδαίας στη διαβούλευση επί του Master Plan αλλά και άλλων ενισχυτικών προτάσεων και πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη της περιοχής μας στην μετά λιγνίτη εποχή.

Η συζήτηση θα αναρτηθεί μετά την ολοκλήρωσή της στο κανάλι του Δήμου στην πλατφόρμα YouTube.

Με εκτίμηση,

O Πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας

Iωάννης Καραβασίλης

 

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Στο αέρα-youtube μία ακόμη ταινία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για την Αποκριά – ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΟΜ’ : Η σύνταξ’

https://www.youtube.com/watch?v=9eC7gqTnndM ΚΕΙΜΕΝΑ Δώρα Σιαλβέρα ΠΑΙΖΟΥΝ Δώρα Σιαλβέρα Δημήτρης Συνδουκάς Κωνσταντίνος Κωτούλας Τι είναι ο άνθρωπος; Τι...

24/02/2021

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση κατασκευής του δικτύου μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου προϋπολογισμού 22,8 εκ. ευρώ

Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση κατασκευής του δικτύου μεταφοράς και διανομής φυσικού αερίου για Καστοριά, Μανιάκους, Άργος Ορεστικό...

24/02/2021