Παραδόθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τη δράση συνεισφοράς της νεολαίας του Δήμου Κοζάνης

Δυτική Μακεδονία

05/01/2021, 2:13 μμ

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης, παρέδωσε σήμερα Τρίτη 5 Ιανουαρίου σε δομές της πόλης και στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τη δράση συνεισφοράς νέων της πόλης που διενεργήθηκε μέσα στις γιορτές.
Συνολικά συγκεντρώθηκαν είδη όπως: τρόφιμα, απορρυπαντικά, χαρτικά, είδη γενικού καθαρισμού, προσωπικής φροντίδας, βρεφικά γάλατα,παιδικά ρούχα και παιχνίδια καθώς και φάρμακα.
Με στόχο να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, τα συγκεντρωθέντα είδη διατέθηκαν στις παρακάτω δομές: Στην Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κοζάνης, στο «Τιάλειο» Γηροκομείο Κοζάνης και στο παιδικό χωριό στο Φίλυρο ενώ την Πέμπτη 7/1 θα παραδοθούν και στην «Άρσις» Κοζάνης.
Ο Δήμος Κοζάνης ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες μας καθώς και το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας που στήριξαν την προσπάθεια αυτή.
Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ο Περιφερειάρχης Κασαπίδης και η αμεσότητα με τους πολίτες

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η σημερινή ανοιχτή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών...

25/02/2021

Στο αέρα-youtube μία ακόμη ταινία του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης για την Αποκριά – ΔΕΝ ΤΟ ΖΟΟΜ’ : Η σύνταξ’

https://www.youtube.com/watch?v=9eC7gqTnndM ΚΕΙΜΕΝΑ Δώρα Σιαλβέρα ΠΑΙΖΟΥΝ Δώρα Σιαλβέρα Δημήτρης Συνδουκάς Κωνσταντίνος Κωτούλας Τι είναι ο άνθρωπος; Τι...

24/02/2021