Ο Δήμος Φλώρινας στους ανεπτυγμένους ψηφιακά Δήμους της χώρας – Μέσω live streaming οι συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου

Δυτική Μακεδονία

23/10/2020, 10:21 πμ

Ο Δήμος Φλώρινας, στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών και την τήρηση της απόλυτης διαφάνειας, κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ένα βήμα που αυτόματα τον κατατάσσει στους πλέον ανεπτυγμένους ψηφιακά Δήμους της χώρας.

Εδώ και λίγο καιρό οι συνεδριάσεις του κορυφαίου συλλογικού οργάνου του Δήμου, του Δημοτικού Συμβουλίου, μεταδίδονται απευθείας μέσω live streaming και με τη βοήθεια του πλέον σύγχρονου εξοπλισμού.

Έτσι, κάθε δημότισσα, κάθε δημότης, κάθε Φλωρινιώτης όπου γης, μπορεί να ενημερωθεί άμεσα και έγκυρα για τις συζητήσεις και τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, με ταυτόχρονη μετάδοση ήχου και εικόνας σε ζωντανό χρόνο.

Το κανάλι του Δήμου Φλώρινας στο youtube βρίσκεται στη διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCFUiHxymvhWnKDmDGnyoFdA.

Κάντε εγγραφή και παρακολουθήστε σε ζωντανό χρόνο τις συνεδριάσεις, καθώς και όλο το αρχείο των συνεδριάσεων, αλλά και όλων των δράσεων του Δήμου Φλώρινας.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021