Ο Δήμος Καστοριάς για την ευχάριστη είδηση ανοίγματος του Λιανεμπορίου “Κερδήθηκε μία μάχη και δίνεται μία ανάσα στην πολύπαθη τοπική οικονομία”

Δυτική Μακεδονία

23/10/2020, 8:54 μμ

Πολύ ευχάριστη η είδηση της Απόφασης της Κυβέρνησης να ανοίξει το λιανεμπόριο στην Καστοριά.

Κερδήθηκε μία μάχη και δίνεται μία ανάσα στην πολύπαθη τοπική οικονομία η οποία όμως είναι ήδη λαβωμένη οικονομικά. Με ενιαία φωνή και τεκμηριωμένες προτάσεις αποδεικνύεται ότι μπορούμε να πετυχαίνουμε εφικτούς και λογικούς στόχους.

Η προσπάθεια συνεχίζεται, με την Αυτοδιοίκηση και πάλι στην “Πρώτη Γραμμή, με ολοκληρωμένες δράσεις για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση των τοπικών μας κοινωνιών, για την πραγματική διάσταση του προβλήματος, με βάση τις τοπικές ιδιαιτερότητες.

Σε αυτήν τη νέα κρίσιμη συγκυρία που βιώνουμε αποτελεί χρέος όλων μας να αναλάβουμε πρωτοβουλίες και να στηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο τις μικρές τοπικές επιχειρήσεις και γενικότερα την τοπική αγορά, τηρώντας όμως πιστά όλα τα μέτρα προστασίας.

Ο Δήμος Καστοριάς, όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, κάνει και θα κάνει τα πάντα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, τόσο για να σταθεί αρωγός στους συνδημότες μας που έχουν ανάγκη, όσο και για την προστασία της δημόσιας υγείας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή τη φορά τις πρωτοφανείς δυσκολίες με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες σε κάθε τομέα.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021