Με σύμβουλο τον Ν. Φαραντούρη η επικαιροποίηση του Κανονισμού Διαιτησίας της ΡΑΕ

Ενέργεια

22/10/2020, 12:02 μμ

Στην εταιρεία ΙTrilogy Consulting, με επιστημονικό υπεύθυνο του έργου τον κ. Νικόλαο Φαραντούρη, Καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Ευρωπαϊκή Έδρα Jean Monnet, ανέθεσε η ΡΑΕ το έργο της παροχής υπηρεσιών από εξωτερικό νομικό σύμβουλο για την Επικαιροποίηση του Κανονισμού Διαιτησίας, μετά από σχετική προκήρυξη.

Η απόφαση της ΡΑΕ να επεξεργαστεί την επικαιροποίηση του Κανονισμού Διαιτησίας προέκυψε καθώς η Αρχή έχει εντοπίσει την ανάγκη για βελτιώσεις στον ισχύοντα Κανονισμό, οι οποίες κρίνονται απαραίτητες για τη βελτιστοποίηση λειτουργίας και εφαρμογής του.

Δεδομένης της συνθετότητας και της απαιτητικότητας μιας τέτοιας δουλειάς, η Ολομέλεια της ΡΑΕ έκρινε απαραίτητο να ζητήσει τη συνδρομή εξωτερικού νομικού συμβούλου, εξ ου και αποφάσισε να αναθέσει το έργο στην ΙTrilogy Consulting, με επιστημονικό υπεύθυνο τον κ. Ν. Φαραντούρη.

O Καθηγητής κ. Ν. Φαραντούρης κρίθηκε από τη ΡΑΕ ότι, λόγω της ιδιότητάς του, διαθέτει την αποδεδειγμένη εμπειρία στα θέματα που αφορούν στο αντικείμενο του έργου αυτού, καθώς και τις εξειδικευμένες γνώσεις που επιζητά η Αρχή.

Το τίμημα ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ (πλέον ΦΠΑ).

 

Πηγή: energypress.gr

Διαβάστε επίσης

Σε νέα γραφεία μετακόμισε η Eunice Energy Group

Σε νέα γραφεία μετακόμισε η Eunice Energy Group Πηγή: energypress.gr

04/08/2021

Κ. Κετσιετζής: Το διπλό σοκ του καύσωνα στην αγορά ενέργειας

Το κύμα καύσωνα που πλήττει τη χώρα συνεχίζεται και μαζί του συνεχίζεται και το διαρκές stress...

04/08/2021

ΚΣΕ: Φτάσανε στο σημείο να μας παρουσιάσουν τις ενδεχόμενες διακοπές ρεύματος σαν κάτι φυσικό επακόλουθο της ζέστης

Σε ανακοίνωση με αφορμή τις έκτακτες περιστάσεις στο σύστημα ηλεκτρισμού προχώρησε το Κλαδικό Σωματείο Ενέργειας, όπου...

04/08/2021