Με νόημα το μήνυμα του Χάρη Τσεβεκίδη

Δυτική Μακεδονία

24/10/2020, 9:34 πμ

Με ένα ιδιαίτερο σχόλιο υποδέχτηκε το άνοιγμα της αγοράς ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης Χάρης Τσεβεκίδης.

Όταν η κεντρική εξουσία, αφουγκράζεται τις τοπικές κοινωνίες, επαναξιολογεί την στάση της και τολμά να διορθώσει αστοχίες πέρα από άκαμπτους δογματισμούς, έχοντας ως γνώμονα το κοινό καλό, αναδύεται η αισιοδοξία (που τόσο χρειαζόμαστε) για ένα καλύτερο μέλλον.
ΤΗΡΟΎΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
Καλή επανεκκίνηση ΚΟΖΑΝΗ.
Επίσης ο κ. Τσεβεκίδης σχολίασε και τη χθεσινή επίσκεψη του Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
“Στους ζοφερούς καιρούς που διανύουμε επισκέψεις σαν και αυτή του Προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κ.Αθ. Εξαδάκτυλου, αποδεικνύουν έμπρακτα το ενδιαφέρον, την αλληλεγγύη και την συμπαράσταση που πρέπει να επιδεικνύουν όσοι ηγούνται.

Στις πολλές συναντήσεις που έγιναν (Περιφέρεια Δυτ.Μακεδονίας, Δήμου Κοζάνης, Δήμου Εορδαίας, καθώς και στα δύο Νοσοκομεία), αναπτύχθηκε γόνιμος διάλογος που ανέδειξε πολλαπλές πτυχές των υγειονομικών προβλημάτων της περιοχής. Υπήρξαν καινοτόμες και πρωτοποριακές προτάσεις, ορθολογική ιεράρχηση αναγκών, αλλά κυρίως ενδυνάμωση του αισθήματος ότι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Οι επόμενοι μήνες είναι κρίσιμοι, ελπίζουμε τα μηνύματα να φτάσουν έγκαιρα και να αποκωδικοποιηθούν σωστά, γιατί η Δημόσια Υγεία είναι Κοινωνικό Αγαθό ουσιώδες και αδιαπραγμάτευτο”.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021