Μήνυμα Παναγιότατου Οικουμενικού Πατριάρχη προς την ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Δυτική Μακεδονία

05/01/2021, 10:27 πμ

Η ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δέχτηκε με μεγάλη συγκίνηση και χαρά τις ευχές που απέστειλε με βιντεοσκοπημένο μήνυμα (https://www.youtube.com/watch?v=gR4hxAWVnGU) για το νέο έτος ο Παναγιότατος Οικουμενικός Πατριάρχης και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κκ Βαρθολομαίος. Ο Παναγιότατος ανέγνωσε μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας για επιστροφή στην ομαλότητα, έπειτα από ένα δύσκολο 2020, ενώ επεσήμανε ότι η γνώση και η επιστήμη αποτελούν τη μεγάλη δύναμη της εποχής. Τόνισε ότι τα Πανεπιστήμια, ως πεδία παραγωγής και καλλιέργειας επιστημονικής γνώσης, οφείλουν να λειτουργούν και ως χώροι ανθρωπιστικής Παιδείας.

Το μήνυμα του Παναγιότατου αναμεταδόθηκε στην εορταστική διαδικτυακή εκδήλωση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Ενεργειακές Επενδύσεις και Περιβάλλον» που συντόνισε ο Διευθυντής του Π.Μ.Σ. και Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας, καθηγητής Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 31 Δεκεμβρίου.

 

 

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Π. Πέρκα: «Η Βιώσιμη Ανάπτυξη και η Πράσινη Επιχειρηματικότητα είναι η μοναδική επιλογή για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας»

Χαιρετισμός της Βουλευτή Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχη Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ....

04/03/2021

Σύλλογος Αιμοδοτών – Ευχαριστήριο

Ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες μας και για την αθρόα προσέλευση αλλά κυρίως για την πιστή τήρηση...

04/03/2021