Εμπορικός Σύλλογος Κοζάνης «Ένας αγώνας, μία νίκη»

Δυτική Μακεδονία

23/10/2020, 9:07 μμ

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Κάναμε πραγματικά έναν μεγάλο αγώνα για να κερδίσουμε αυτά που για εμάς ήταν αυτονόητα. Από την αρχή ήμασταν ξεκάθαροι και είπαμε ότι στο λιανεμπόριο, στα μικρά τοπικά καταστήματα, δεν υπάρχουν φαινόμενα συνωστισμού, έτσι θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να κλείσουμε. Σεβαστήκαμε όμως την απόφαση να κλείσουμε τα καταστήματα και διεκδικήσαμε τα δίκαια αιτήματά μας. Δεν τα πετύχαμε όλα, πετύχαμε όμως πολλά!

Από αύριο λοιπόν Σάββατο 24-10-2020 το λιανεμπόριο στις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4 (συναγερμού Covid-19) θα είναι ανοικτά τηρώντας όλα τα αυστηρά μέτρα που τηρούσαμε και πριν (στο επίπεδο 3). Επιπλέον το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης Covid-19 της Περιφέρειας τετραπλασιάστηκε και έγινε 40 εκ. ευρώ για γίνουν οι δικαιούχοι πολύ περισσότεροι.

Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι ενωμένοι έχουμε πολύ περισσότερη δύναμη. Με συμμάχους τον το επιμελητήριο και τις υπόλοιπες παραγωγικές τάξεις κάναμε το καλύτερο δυνατό’ το αυτονόητο, το δίκαιο.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους. Με πίστη, υπομονή και αισιοδοξία θα δείξουμε και πάλι τον καλύτερό μας εαυτό για να δουλέψουμε τηρώντας αυστηρά τα μέτρα και προστατεύοντας τη δημόσια υγεία.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021