Δη.Πε.Θε Κοζάνης: «MEZZO» Επειδή το θέατρο, είναι στη ζωή μας Αυτή τη φορά, Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου, από τις 19:00 & για 24 ώρες, “Εμιγκρέδες”

Δυτική Μακεδονία

02/02/2021, 12:12 μμ

«ΜΕΖΖΟ» συνέχεια από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης μέσα από το πλούσιο και πολύτιμο αρχείο του συνεχίζει να μας χαρίζει στιγμές καλού θεάτρου. Παραστάσεις από το αρχαίο θέατρο, παραστάσεις από το σύγχρονο θέατρο. Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους, παραστάσεις που αγαπήσαμε.
Δυστυχώς, ελπίζουμε και ευχόμαστε όχι για πολύ ακόμα, από απόσταση, με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο you tube, όπως πάντα δωρεάν.
«Εμιγκρέδες» του Σλαβομίρ Μρόζεκ. Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου από τις 19:00 και για 24 ώρες, μέσα από το κανάλι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης στο you tube, σε ελεύθερη προβολή, δωρεάν.
«Εμιγκρέδες»
Οι μετανάστες είναι το θέμα του έργου του μεγάλου Πολωνού συγγραφέα Σλαβομίρ Μρόζεκ. Δύο αλλοδαποί συγκατοικούν σε ένα υπόγειο. Ο ένας διανοούμενος, πολιτικός εξόριστος και ο άλλος εργάτης, οικονομικός μετανάστης. Θα μπορούσαν να βρίσκονται σε οποιαδήποτε χώρα. Θα μπορούσαν να κατάγονται από οπουδήποτε. Η μέρα κατά την οποία διαδραματίζεται το έργο είναι παραμονή Πρωτοχρονιάς. Για τους ντόπιους ημέρα χαράς, ημέρα γιορτής. Γι’ αυτούς απλώς άλλη μια μέρα σε ξένο τόπο. Μόνη διέξοδος τα όνειρα. Όσο αντέξουν κι αυτά.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Γιάννης Καραχισαρίδης
Μετάφραση: Βασίλης Πουλάκος.
Σκηνοθεσία: Μαρία Βαρδάκα.
Σκηνικά και κοστούμια: Σοφία Παντουβάκη
Μουσική επιμέλεια: Νίκος Ορφανός
Φωτισμοί: Παναγιώτης Μανούσης.
Παίζουν: Δημήτρης Παπανικολάου, Βασίλης Πουλάκος.
Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Δωρεάν έλεγχοι rapidtest από ΚΟΜΥ Καστοριάς

Την Παρασκευή  26/02/2021 θα πραγματοποιηθούν δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι για SARS-COV 2 (κορωνοϊό)  με rapidtest αντιγόνου.από τις...

25/02/2021

Τον Δήμαρχο Φλώρινας επισκέφτηκε ο νέος διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας

Τον νέο Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Σωτήριο Κορέλα, υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο...

25/02/2021

Περιφερειακό Σωματείο Συνταξιούχων ΔΕΗ – Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία «Απογραφής και χορήγησης Ασφαλιστικής Ικανότητας εμμέσων μελών».

Η νέα ηλεκτρονική Υπηρεσία απευθύνεται σε άμεσα ασφαλισμένους/συνταξιούχους με ενεργή ασφαλιστική ικανότητα οι οποίοι επιθυμούν να “απογράψουν” – «συνδέσουν» έμμεσα...

25/02/2021