Δη.Πε.Θε. Κοζάνης: Αναβολές και αλλαγές

Δυτική Μακεδονία

20/10/2020, 3:16 μμ

Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης και η εύρυθμη λειτουργία του, επηρεάζεται άμεσα από την εξάπλωση της πανδημίας και την ένταξη της περιοχής σε κατάσταση υψηλού κινδύνου (όπως άλλωστε ολόκληρη η τοπική κοινωνία).
Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι, είναι ανέφικτη η εφαρμογή του αρχικού καλλιτεχνικού σχεδιασμού του, ο οποίος μεταβάλλεται και προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα.

• “ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ” του Ντέηβιντ Γκρέιγκ, η συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης με την Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, αναβάλλεται και μετατίθεται για το τέλος Μαΐου του 2021 (προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα 23 Οκτωβρίου).
• “ΤΡΕΙΣ ΕΚΔΟΧΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ” της Γιασμίνα Ρεζά, η συμπαραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης με την εταιρεία «This Tiny Famous Circus Theater Group», βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ελπίδα να μπορέσει ο θίασος να έρθει στην Κοζάνη από τις 30 Οκτωβρίου και να πραγματοποιηθούν οι παραστάσεις, με μία βδομάδα καθυστέρηση (προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα 30 Οκτωβρίου).
• “RED SPEEDO” του Λούκας Χναθ, παραγωγή του Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, είναι σε εξέλιξη, με τους ηθοποιούς να βρίσκονται σε δοκιμές στην Αθήνα, αφού απαγορεύονται οι δοκιμές στην Κοζάνη μέχρι και τις 29 Οκτωβρίου. Η παραστάσεις θα γίνουν στην Αίθουσα Τέχνης Κοζάνης και όχι στο Λιάπειο Κολυμβητήριο, όπως είχε ανακοινωθεί, λόγω απαγόρευσης διεξαγωγής θεαμάτων σε αθλητικές εγκαταστάσεις. Η προηγούμενη προγραμματισμένη πρεμιέρα (14 Νοεμβρίου) θα αναβληθεί κατά μία εβδομάδα επίσης.

Προσμένοντας και ανυπομονώντας για την ώρα που θα ξανανταμώσουμε θεατρικά, προσέχουμε και τηρούμε ευλαβικά τα μέτρα και τους κανόνες που ορίζουν οι υγειονομικές αρχές και η Πολιτεία.

Διαβάστε επίσης

Επίκαιρη ερώτηση της Π. Πέρκα προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας με θέμα: «Χρηματοδότηση μετάβασης στις λιγνιτικές περιοχές και κατανομή πόρων»

Η Βουλευτής Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Θεοπίστη (Πέτη) Πέρκα,...

13/07/2021

Κοζάνη: Τι έδειξαν τα rapid tests στην κεντρική πλατεία

Σε τεστ γρήγορης ανίχνευσης αντιγόνων (rapid tests) για την covid19 υποβλήθηκαν 47 πολίτες, τη Δευτέρα 12...

13/07/2021