ΔΕΥΑ Φλώρινας ανακοίνωση για υδροδότηση

Δυτική Μακεδονία

11/01/2021, 3:14 μμ

 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Φ. ανακοινώνει ότι από την 5.30 πρωινή ώρα σήμερα Δευτέρα, 11-01-2021 αποκαταστάθηκε η υδροδότηση στην πόλη της Φλώρινας.

Ωστόσο λόγω των συνεχιζόμενων έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Διυλιστηρίου, εξακολουθούν να προκαλούνται προβλήματα στη λειτουργία των εγκαταστάσεων. Καταβάλλονται προσπάθειες για την συνεχή και απρόσκοπτη τροφοδοσία των υδατοδεξαμενών και της ομαλής υδροδότησης της πόλης της Φλώρινας. Επειδή σταμάτησε πάλι η λειτουργία του διυλιστηρίου τις μεσημεριανές ώρες, λόγω των κρατουσών συνθηκών στη θέση απόληψης, δεν μπορεί να προβλεφθεί ποια ώρα είναι δυνατή η ασφαλής επαναλειτουργία των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου.

Ζητούμε την κατανόησή σας για τυχόν προβλήματα υδροδότησης που ενδεχομένως θα προκύψουν κατά τις βραδινές ώρες, ίσως και διακοπής της υδροδότησης της πόλης, λόγω ανάλωσης των αποθεμάτων στις δεξαμενές.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές να συνδράμουν στην προσπάθεια της ΔΕΥΑΦ να αντιμετωπίσει την κατάσταση, περιορίζοντας στο ελάχιστο δυνατόν τη χρήση ύδατος, ώστε να διατηρηθούν τα αποθέματα για περισσότερες ώρες και να αποφευχθεί η διακοπή στην υδροδότηση της πόλης.

 

Εκ της Δ.Ε.Υ.Α.Φ.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Δεν το zoom΄ : ”Ανεμομαζώματα” H σημερινή προβολή του ΔΗΠΕΘΕ για την Κοζανίτικη Αποκριά (βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=VNqrJGGJBww ΚΕΙΜΕΝΑ Μανώλης Μαρκόπουλος ΠΑΙΖΟΥΝ Μανώλης Μαρκόπουλος Σωφρόνης Ευθυμιάδης Όταν βλέπεις πολύ τηλεόραση κι η ζήτηση...

27/02/2021

Κασαπίδης – Εξηγεί για το προηγούμενο, ενημερώνει για το επόμενο

Συνέχεια τηλεδιασκέψεων για τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Κασαπίδη με τους εκπροσώπους επαγγελματικών φορέων. Σήμερα σειρά πήραν...

27/02/2021