Δήμος Βοΐου:  Ολοκλήρωση εργασιών σύνδεσης της Συνοικίας της Χώρας στην Σιάτιστα, στο εκσυγχρονισμένο Δίκτυο της Δ.Ε.Υ.Α.Β

Δυτική Μακεδονία

13/01/2021, 3:03 μμ

Η Δ.Ε.Υ.Α.Β βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι ήδη έχουν ολοκληρωθεί περίπου 600 συνδέσεις παροχών στο νέο δίκτυο υδροδότησης της  πόλης.

Με την ολοκλήρωση των παραπάνω συνδέσεων βρισκόμαστε προ των πυλών στο να τεθεί εκτός λειτουργίας τμηματικά το παλαιό δίκτυο, ξεκινώντας από τη συνοικία χώρας και η υδροδότηση πλέον θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από το νέο.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, παρακαλούμε θερμά τους Δημότες – καταναλωτές που είναι ακόμη συνδεδεμένοι στο παλιό δίκτυο( στην περιοχή της Χώρας στη Σιάτιστα) να έρθουν σε επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα της Δ.Ε.Υ.Α.Β ( τηλ. επικοινωνίας: 2468023180 , κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες)  για άμεση σύνδεση στο νέο δίκτυο προκειμένου να αποφευχθεί οποιοδήποτε πρόβλημα υδροδότησης.

Να επισημάνουμε ότι στο προσεχές διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι 300 περίπου συνδέσεις παροχής υδροδότησης που υπολείπονται για την ολοκλήρωση του σχετικού έργου στον οικισμό της Σιάτιστας και αφορούν τις περιοχές του Αγίου Χριστοφόρου και του Δημοτικού Γηπέδου στην Γεράνεια.

Η παραπάνω δράση υλοποιείται από τα εξειδικευμένα συνεργεία της Δ.Ε.Υ.Α.Β και πρόκειται να συμβάλλει στην βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας πόσιμου νερού και στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών γενικότερα.

Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Ο Θέμης Μουμουλίδης για τα όσα συμβαίνουν στον καλλιτεχνικό χώρο και τις πολιτικές τους προεκτάσεις

Μην επιτρέψουμε να επιβάλουν τον μεσαίωνα που ονειρεύονται. Άρχισαν ήδη να « αντεπιτίθενται» (οι νεκρές ιγκουάνες...

25/02/2021

Ο Περιφερειάρχης Κασαπίδης και η αμεσότητα με τους πολίτες

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η χθεσινή ανοιχτή τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών...

25/02/2021