Δήμος Άργους Oρεστικού: Έγκριση προϋπολογισμού και από την Αποκεντρωμένη

Δυτική Μακεδονία

31/12/2020, 11:19 πμ

Σε χρόνο ρεκόρ και χωρίς αστερίσκους εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Άργους Ορεστικού για το 2021 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας.
Το γεγονός αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια χρονιά, τη συστηματική και στοχευμένη δουλειά που επιτελείται από τη δημοτική αρχή και την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, με μια άριστη συνεργασία. Αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι να καταρτιστεί ένας προϋπολογισμός νοικοκυρεμένος και ρεαλιστικός, ο οποίος παρά τη μείωση των εσόδων που θα καταγραφεί από την ματαίωση της εμποροπανήγυρης Άργους Ορεστικού, λόγω των έκτακτων περιοριστικών μέτρων, δε θα χάσει τον κοινωνικό και αναπτυξιακό του χαρακτήρα.
Να σημειωθεί ότι η ψήφιση του προϋπολογισμού από το Δημοτικό Συμβούλιο έγινε στην ειδική συνεδρίαση της 16ης Δεκεμβρίου 2020.
Μοιράσου το:

Διαβάστε επίσης

Περιφερειάρχης και Πρόεδρος ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας προειδοποιούν και κάνουν έκκληση για τήρηση των μέτρων (βίντεο) – Τα κρούσματα αυξάνονται και πάλι

Μήνυμα – έκκληση για τήρηση των μέτρων έστειλε πριν από λίγο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος...

26/02/2021

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται το δια περιφοράς έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Νέα σύγκρουση Ελευθερίου με Κακαφίκα;

Μπορεί να διεξάγεται δια περιφοράς και πάλι  το επόμενο (αύριο Σάββατο) Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων, με ιδιαίτερο...

26/02/2021

Τα κρούσματα στη Δυτ. Μακεδονία 26/2 Κοζάνη 18, Γρεβενά 7, Καστοριά 3, Φλώρινα 1–1790 νέα κρούσματα στη χώρα

Κοζάνη 18 Γρεβενά 7 Καστοριά 3 Φλώρινα 1 Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που...

26/02/2021